Kahvio

 

Ykkösen kahviossa voit valmistautua treeniin, levähtää treenin jälkeen tai istuskella ihan muuten vaan. Voit käyttää asiakasjääkaappia omien eväittesi säilytykseen ja syödä/juoda niitä kahviossa oman tarpeesi mukaan. Kahviosta löytyy langaton netti, tietokone ja TV, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi. 

1/1
Kahviomyynti

 

Kylmät juomat, proteiinipatukat ja erilaiset ravintolisät ova valittavissasi kaappien ja hyllyjen laajasta tarjonnasta. Myymme myös muuta harjoittelussa tarvittavaa välineistöä suoraan hyllystä tai tilauksesi mukaan.

Q2-Selänhoitotuoli

 

Kahviosta löytyy selänhoitotuoli, joka on vapaasti käytettävissäsi. 

 

Tutkimukset ja käytännön hoitotulokset ovat osoittaneet venytyshoidon olevan tehokas selkäsairauksien ja -vaivojen hoitomuoto. 
  
Q2 -selänhoitotuolin avulla selkäkivuista kärsivät voivat nyt myös omatoimisesti hoitaa ja kuntouttaa selkäänsä 
  
Niqama -laitteille on ominaista käytön helppous ja ergonomisuus sekä potilaalle että hoitajalle. Selkävaivaisenkin on helppo asettua laitteisiin, hoitoasento on miellyttävä ja rento. Laitteiden motorisoidut liikkeet ovat hallittavissa sormenpäiden painalluksilla.  
 
Niqama -laitteiden lähes kitkattoman, patentoidun MFS (Minimun Friction System) rullaston ansiosta selän tehokas painovoiman avulla tapahtuva venytys onnistuu jo pienillä 0-20 asteen kallistuskulmilla. Siksi terveysriskejä ei omatoimisessakaan käytössä ole. Koska selkänojan pehmustetut rullat pyörivät itsenäisesti, hoidon vaikutus kohdistuu jokaiseen nikamaväliin niskasta lannerankaan. Jo 5-10 minuutin hoitojakso on täysin riittävä.   

2 aulajumppa2.JPG
AVOINNA
24/7

Palveluajat
ma-pe 7-20
la-su 9-18 

YHTEYSTIEDOT

Kuntokeskus Ykkönen

Lehtikaari 3

45130 Kouvola
050 4669575
www.ykkonen.info

janne.patjas@saunalahti.fi

  • w-facebook

© Janne Patjas 2014. Proudly created with Wix.com