top of page

Uusi Ykkönen

 

 

KUNTOKESKUS YKKÖNEN
 Kouvolan paras paikka Kuntoiluun 

Tilanne 19.09.

 

Muutto uuteen Ykköseen lähestyy kovaa vauhtia ja avajaisiin on aikaa enää 11 päivää. Paljon on vielä tekemättä, mutta aikataulussa ollaan.

Jumppasalin lattia tuodaan vanhasta Ykkösestä, koska se on niin pehmeä, kimmoisa ja hyvä muutenkin. Jumpan ohjaajan paikka on suunnilleen tuossa merkin kohdalla pistorasian vieressä.

Naisten salista tulee pidempi ja kapeampi kuin ennen ja samalla prisenkymmentä neliötä entistä suurempi. Lattia tehdään laminaateista.

Molempiin pukukoppeihin tulee 32 avaimellista lokerikkoa, WC ja kolmisuihkuinen peseytymistila

Konehuoneeseen sijoitetaan koneet, taljat, vipuvarsilaitteet ja käsipainot. Lattiaksi tuodaan kumimatto vanhasta Ykkösestä. Paria seinää siirrettiin alkuperäisestä suunnitelmasta vielä sen verran, että nyt Konehuoneesta löytyy 200 neliötä ja viereisestä voimapajasta 170 neliötä. Yhteensä siis 120 neliötä aiempaa sekasalia enemmän.

Voimapajan takaseinän viereen rakennetaan lauantaina 3m x 9m painnonostolava, jossa saa jytistellä vähän isompienkin painojen kanssa. Erinomainen paikka voimanostoon, painonnostoon ja muihin tilaa vaativiin suorituksiin. Lavan eteen tulee penkit ja muita levytankoharjoitteluun soveltuvia välineitä. Voimasalista löytyy myös lämmittely- ja verryttelypaikat. 

Rakennuksen takapihan takapihalla on parkkitilaa ja 24/7 sisäänkäynti avainkortilla. Varsinainen sisäänkäynti on takapihalla, jota voi käyttää arkisin 6-22 ja viikonloppuisin 9-20. Ykkösen aukioloajat pysyvät siis ennallaan, mutta sisään pääsee vuorokauden jokaisena hetkenä.

bottom of page