top of page

Ykkösessä asiakas on Ykkönen!

Ykkönen on täyden palvelun Kuntokeskus, joka haluaa ottaa kaikki toiveesi ja tarpeesi huomioon. Toimintaa pyritään kehittämään koko ajan asiakkaita entistäkin paremmin palvelevaksi, joten tule rohkeasti juttelemaan tai anna palautetta sähköpostitse. Haluamme sinun olevan tyytyväinen ja toivomme, että koet saavasi rahoillesi ja ajallesi erinomaista vastinetta.

 

- Ei starttimaksuja, ei pakkolaskutusta, ei irtisanomisaikoja, ei epämääräisiä tarjouksia!

Pyrimme pitämään hinnat asiakasystävällisinä kuitenkaan tarjonnan laadun siitä kärsimättä. Ykkönen on ystävällinen, joustava ja hyvähenkinen Kuntokeskus - Kouvolan paras paikka kuntoiluun.

Saman katon alta löytyy kaksi monipuolista kuntosalia, iso peilillinen jumppasali, spinningsali, hierontapalvelut, lisäravinnemyynti ja ravintoneuvonta, nettikahvio, solarium ja sauna. Ykkönen sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien päässä lähellä Prisman ja Veturin markkina-alueita. Pihalta löytyy ilmaista parkkitilaa riittävästi.


Voit tulla Ykköseen treenaamaan lujaa, juttelemaan ja sunnuntaikuntoilemaan tai vaikkapa sitten vaan juomaan kahvit ja selaamaan nettiä. 

Ykköseen saa tulla sellaisena kuin on, sillä täällä on katto korkealla ja seinät leveällä. Kilpailuihin tähtäävät huippu-urheilijat,  rapakuntoiset ensikertalaiset ja Pentti Perusmiehet treenaa täällä sulassa sovussa ja ikähaitari liikkuu muutamasta vuodesta lähelle sataa. Taaperoillekin on omat tuntinsa. Harvinaisen kirjavaa sakkia siis, johon jokaisen on helppoa sulautua mukaan ihan omana itsenään, omassa kuosissaan ja omissa kuteissaan. Come as you are.


Tervetuloa mukaan nauttimaan kuntoilun ilosta hyvässä seurassa! :) 

KUNTOKESKUS YKKÖNEN
 Kouvolan paras paikka Kuntoiluun 

bottom of page