top of page

Olohuone

 

Ykkösen aulassa voit valmistautua treeniin, levähtää treenin jälkeen tai istuskella ihan muuten vaan. Voit käyttää asiakasjääkaappia omien eväittesi säilytykseen ja syödä/juoda niitä kahviossa oman tarpeesi mukaan. Olohuoneesta löytyy langaton netti ja TV, jotka ovat vapaasti käytettävissäsi. 

Kahviomyynti

 

Kylmät juomat, proteiinipatukat ja erilaiset ravintolisät ova valittavissasi kaappien ja hyllyjen laajasta tarjonnasta. Myymme myös muuta harjoittelussa tarvittavaa välineistöä suoraan hyllystä tai tilauksesi mukaan.

Q2-Selänhoitotuoli

 

Kahviosta löytyy selänhoitotuoli, joka on vapaasti käytettävissäsi. 

 

Tutkimukset ja käytännön hoitotulokset ovat osoittaneet venytyshoidon olevan tehokas selkäsairauksien ja -vaivojen hoitomuoto. 
  
Q2 -selänhoitotuolin avulla selkäkivuista kärsivät voivat nyt myös omatoimisesti hoitaa ja kuntouttaa selkäänsä 
  
Niqama -laitteille on ominaista käytön helppous ja ergonomisuus sekä potilaalle että hoitajalle. Selkävaivaisenkin on helppo asettua laitteisiin, hoitoasento on miellyttävä ja rento. Laitteiden motorisoidut liikkeet ovat hallittavissa sormenpäiden painalluksilla.  
 
Niqama -laitteiden lähes kitkattoman, patentoidun MFS (Minimun Friction System) rullaston ansiosta selän tehokas painovoiman avulla tapahtuva venytys onnistuu jo pienillä 0-20 asteen kallistuskulmilla. Siksi terveysriskejä ei omatoimisessakaan käytössä ole. Koska selkänojan pehmustetut rullat pyörivät itsenäisesti, hoidon vaikutus kohdistuu jokaiseen nikamaväliin niskasta lannerankaan. Jo 5-10 minuutin hoitojakso on täysin riittävä.   

2 aulajumppa2.JPG
bottom of page