top of page

Kuntosalit

Lihaskuntoharjoittelu on erittäin tehokas tapa kasvattaa kehon voimatasoja ja lihasmassaa, ehkäistä osteoporoosia ja parantaa aineenvaihduntaa. Huolella suunniteltu ja oikein suoritettu lihaskuntoharjoittelu myös ennaltaehkäisee ja jopa hoitaa jo syntyneitä vammatiloja.

Kuntosaliharjoittelun hyödyt näkyvät ja tuntuvat arkiaskareissa  työtehtävissäkin – parantuneella lihaskunnolla moni tehtävä on helpompaa ja turvallisempaa saattaa päätökseen. Kohonneen lihaskunnon myötä usein myös kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee.


Kuntokeskus Ykkösessä löydät konehuoneen, voimapajan ja vain naisille tarkoitetun kuntosalin monipuolisesti varustettuna.

Konehuone

 

Konehuoneen välineistö on kooste useamman laitemerkin parhaimmista laitteista. Päälaitemerkkeinä ovat David, Frapp ja Normann, Laitteet ovat enimmäkseen painopakkalaitteita, mutta Ykköseltä löytyy myös lajitelma vipuvarsilaitteita kuten Hammer Strength.

 

Voimapaja

Voimapajasta löytyy painonnostolava, erilaisia penkkejä levytankoharjoitteluun ja lämmittelytilat.

Naistensali

 

Naistensalin kuntosalilaitteet ovat pääosin laadukkaita Technogym –laitteita. Sama laadukasta linjaa on noudatettu myös aerobisten laitteiden valinnassa. Suorituspaikkoja aerobiset laitteet mukaan lukien on kaikkiaan lähes 50 kpl.Lähes kaikki laitteet ovat painopakkalaitteita, joissa ergonomia ja turvallisuus ovat olleet suunnittelun kulmakivinä.

Henkilökohtaisin säädöin ja oikein käytettyinä välineistö antaa Sinulle mahdollisuudet tuloksekkaaseen harjoitteluun.

Tarpeisiisi muokattu harjoitusohjelma ja sen noudattaminen asianmukaisilla laitteilla on tuloksekkaan harjoittelun perusta. Samalla harjoittelun mielekkyys kasvaa ja pääset tavoitteeseesi nopeammin.

 

26 nsali yleiskuva.JPG

KUNTOKESKUS YKKÖNEN
 Kouvolan paras paikka Kuntoiluun 

7äijät3.JPG
Käsipainorivi
Spiderman
Naistensali
Cardio-laitteet
Naistensali
Olkapäälaite David C41
bottom of page