top of page

Painonnostolava

 

 

KUNTOKESKUS YKKÖNEN
 Kouvolan paras paikka Kuntoiluun 

Ykkösessä on painonnostolava, joka kestää kovaakin jytistelyä. Tempauksia ja työntöjä voi suorittaa turvallisesti, eikä maastavedoissakaan tarvitse pelätä painojen pudottamista vedon jälkeen. Lavalla on kolme suorituspaikkaa, joista yhdessä on jykevä voimaräkki ja yhdessä vähän kevyempi  teline kyykkyihin ja vastaaviin liikkeisiin. Keskimmäinen kolmannes jää kokonaan vapaaksi.

12.JPG

Filmivanerikerrokset ruuvattiin toisiinsa kiinni. Kolme 400 kiloista 60 millistä vaneripatjaa kelluu Finnfoamin päällä ja kehikko pitää huolen siitä, että kokonaisuus pysyy tukevana. Lavan paksuus on 11cm, mutta kehikon korkeus on 12cm, joten lavan reunat muodostavat pienen kynnyksen. Tällä lavalla painot voivat pudota ja vähän karkaillakin aivan turvallisesti.

Ykkösen lava on tarkoitettu levytankoharjoitteluun, mutta sitä voi käyttää myös kahvakuulailuun tai mihin tahansa tilaa vaativaan moninivelharjoitukseen. Tervetuloa treenaamaan ja ihastumaan, Ykkösen lava ei pelkästään näytä hyvältä vaan sitä se myös on! :)

 

DSCN4759 (2).JPG
DSCN4676 (2).JPG

Kuvasarjasta voit tsekata lavan rakennusvaiheet. Suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi painolavapäällikkö Ilkka Ollila.

Kehikko rakennettiin 50 x 200 lankusta ja parista välipuusta. Maalauksen jälkeen se ruuvattiin kiinni betoniin.

Kehikko täytettiin 50mm Finnfoam-levyillä. Sieltä saadaan lavaan joustoa ja äänenvaimennusta.

Finnfoamin päälle asennettiin 30mm paksua filmivaneria kahteen kerrokseen. Viisi palaa molemmissa kerroksissa jokaisessa 3m x 3m neliössä. Kolme suorituspaikkaa haluttiin eristää toisistaan, ettei niiden vavahtelut häiritsee toisiaan.

bottom of page